FARKIMIN FARKINDAYIM E-TWINNING PROJEMİZ BAŞLIYOR.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 29-30 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirdiği eTwinning çevirimiçi çalıştayı sonrasında, okulumuz  ve  Gönen MTAL'in  kurucusu olduğu " Farkımın Farkındayım" adlı projemiz Türkiye geneli dokuz okul ortaklığı ile yürütülecektir.

Kuruculuğunu okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni  Esra KÜÇÜKYILMAZ' ın yaptığı,  Farkımın Farkındayım projesi Şubat ayı içinde etkinliklerine başlayacaktır. Bu projeye okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni tuba CENGİZ IŞIK HOCAMIZDA ortak olarak katılım sağlamıştır. Proje öğrencilerin;  iletişim becerilerini geliştirmek, mesleki alanda bilgi ve becerilerini arttırmak,Teknoloji bilgi ve becerilerini geliştirmelerini sağlamak, akran öğrenimlerinin aktifleştirilmesini desteklemek, problem becerilerinin geliştirilmesini sağlamak için planlanmış bir projedir. Öğrenciler kendi öğrenme ortamlarında ve farklı öğrenme ortamlarında bilgi ve becerilerini ortaya koyarak yapabildiklerinin farkına varacaktır. Öğrencilerde özgüven, özdenetim, alan yeterliklerini kazanma ve disiplinlerarası çalışmayı gösterip destekleyecektir.

Yayın: 21.04.2021 - Güncelleme: 21.04.2021 23:59 - Görüntülenme: 298