Genel Bilgi

NOT

* Her türlü bilgi ve belge için Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Açık Öğretim Sitesini gitmek için TIKLAYINIZ.

* Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2023/2. Dönem kayıt yenileme işlemleri 10 Ocak'ta başlayacak. Öğrencilerimiz 03 Nisan 2023 Pazartesi Günü mesai bitimine kadar kayıt yenileme işlemlerini yapabilirler.

* Sistemlerinde mezun yazan öğrencilerimiz diplomalarını okulumuzda Müdür Yardımcısı Sevtap YÜCEDAĞ'dan alabilirler.

DEVAMSIZLIK DURUMU : Bir dersteki özürlü ve/veya özürsüz devamsızlığı o dersin dönem içindeki toplam ders saatinin 1/4'ünden fazla olanlar, dönem puanları ne olursa olsun o dersten başarısız sayılır.

*  İşletme staj dosyaları günü gününe yazılacak ve koordinatör öğretmen geldiğinde imzalatılacak.

*  Rapor alanların, raporun aslını Teknik Müdür Yardımcısı Mesut KARABULUT´a, fotokopisini de işletmeye teslim etmeleri gerekiyor.

*  İşletmeye staja giden öğrencilerden Staj dosyası almayanlar Teknik Müdür Yardımcısı Mesut KARABULUT´tan alabilirler.

Hüma Hatun MTAL Mesleki Açık Lise Haftalık Ders Programı

06-03-2024