Genel Bilgi

NOT

* Her türlü bilgi ve belge için Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim Merkezi Sitesine gitmek için tıklayınız

* Ders programları için tıklayınız

* Sistemlerinde mezun yazan öğrencilerimiz diplomalarını okulumuzda Müdür Yardımcısı Sevtap YÜCEDAĞ'dan alabilirler.

DEVAMSIZLIK DURUMU

Ders devamsızlığı 6 gündür, öğrencinin devamsızlığının 6,5 gün olması durumunda, öğrencinin okulla ilişiği kesilip işyeri sözleşmesi fesh edilerek sigorta çıkışı yapılır.

* İş yeri devamsızlığı 30 gündür. 31. günde öğrencinin yine okulla ilişiği kesilip işyeri sözleşmesi fesh edilerek sigorta çıkışı yapılır.

* Öğrencinin devamsızlık yaptığı süreye ilişkin özür belgesi veya yazılı veli beyanı, özür gününü takip eden en geç 5 iş günü içinde okul yönetimine velisi tarafından verilir. Zorunlu hallerde özür belgesinin teslim süresi okul yönetimince 20 iş gününü aşmamak üzere uzatılabilir.

*  İşletme staj dosyaları günü gününe yazılacak ve koordinatör öğretmen geldiğinde imzalatılacak.

*  Rapor alanların, raporun aslını Müdür Yardımcısı Sevtap YÜCEDAĞ´a, fotokopisini de işletmeye teslim etmeleri gerekiyor.

*  İşletmeye staja giden öğrencilerden Staj dosyası almayanlar Teknik Müdür Yardımcısı Mesut KARABULUT´tan alabilirler.

Yayın: 23.12.2021 - Güncelleme: 06.03.2024 16:30 - Görüntülenme: 499