Mrt

Okulumuz Bilişim Teknolojieri Alanı öğretmen ve  öğrencileri; Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayatboyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Projesi kapsamında Müdür Yardımcısı Fulya Kübra NAİLİ başkanlığında 21 Mart 2024 Perşembe günü Taşköy Mahallesinde Orman Bölge Müdürlüğü'nün belirlediği alanda fidan dikimi etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Mrt

Okulumuz Yiyecek - İçecek Hizmetleri Alanı; tüm alan öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile yapmış oldukları 65 paket Balıkesir mantısını "Ramazan ayı paylaşmaktır." düsturu ile ihtiyaç sahipleri ile paylaşmışlardır.

Mrt

Çanakkale Zaferimiz'in 109. Yıldönümünde öğrenci ve öğretmenlerimiz önce Avlu Kongre ve Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe katıldı. Daha sonra okulumuzda anma programı gerçekleştirilmiştir.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. yıl dönümünde İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve rahmetle anıyoruz. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dünya Kadınlar Günü etkinliğimiz 08 Mart Cuma Günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Şbt

2023-2024 eğitim-öğretim yılı şubat ayı öğretmenler kurul toplantımız, 05/02/2023 Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz Uygulama Anasınıfı Karne Törenini gerçekleştirdik.

Ock

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı I. Dönemi 19 Aralık 2024 Cuma Günü Karbe Törenimiz ile sona erdi.

Ock

Aralık ayı etkinliği kapsamında  Mehmet Akif Ersoy’un “Safahat” adlı kitabından “Safahat Okumaları“ yapılmıştır. Safahat sözlüğünden seçilen kelimelerle etkinlik yapılmış, afiş cümleleri oluşturulmuştur. 12-E şubemizden Rumeysanur ÖKTEN ‘in cümlesi: “Yakamozlardan bir sakfımız olsun, Şuâ’at altında bir ömür geçirelim.” seçilmiştir.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN öncülüğünde başlatılan “Dilimizin Zenginlikleri” Projesi ile; sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilimizin söz varlıklarını tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmalarını ve düşünce dünyalarını geliştirmeleri amaçlanmaktadır.

Ara

Okulumuz 10/B sınıfı Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde Balıkesir Birlesmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi'ne 19 Aralık 2023 Salı Günü ziyarette bulundu. Bu ziyaret kapsamında Gençlik Merkezi liderleri tarafından, Gençlik Merkezinde bulunan atölye ve kulüp faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Daha sonra sinema salonunda film gösterimi yapılarak etkinlik sona erdi.

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1.Dönem veli toplantımız 05/12/2023 salı günü konferans salonunda yapılmıştır.

Kas

Okulumuz uygulama sınıfı, Arzu ŞAHİN öğretmenimiz rehberliğinde 23 Kasım Perşembe Günü Baldent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ne gezi düzenledi. Öğrencilerimiz'in ağız ve diş sağlığı kontrolleri yapıldı, öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı hakkında bilgi verildi.

Kas

Öğretmenler Günü programımız 24 Kasım Cuma Günü okulumuz konferans salonunda düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okulumuz giyim/tasarım alanı öğretmeni Yasemen ASAN yaptı. Öğrencilerimiz şiir okudu, oratoryo ve skeç gösterisi sergiledi. Okul müdürümüz Sayın Nurten İÇÖZ tarafından emekli öğretmenlerimize plaket takdimi yapıldı. Okulumuz müzik öğretmeni tarafından hazırlanan müzik dinletisi ve okulumuz folklör ekibinin halk oyunları gösterisiyle program sona erdi.Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85.Yıldönümü bugün okulumuzda anıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kurtdereli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman Alan Öğretmeni Necmi FİDAN yaptı. Ardından okulumuz Türk Dli ve Edebiyat öğretmeni Ayşe İNAM'ın hazırladığı oratoryo ve okulumuz uygulama sınıfı öğrencilerinin sergilediği çocuk korosu izlendi. Son olarak Müzik Öğretmenimiz Cemile ÇAYLI tarafından hazırlanan müzik gösterisi ile program sona erdi.