Ekm

Okulumuz Uygulama Sınıfının; 29 Ekim Cumhuriyetimiz'in ilanının 100. Yıldönümü etkinliğidir.

Ekm

Okulumuz Felsefe Öğretmeni Feyhan PAŞ tarafından hazırlanan "Cumhuriyet Belgeseli" 27 Ekim Cuma Günü tüm sınıflarımızda izlettirilmiştir.

Ekm

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Öğretmeni Oya KURATMER ve öğrencilei tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel hazırlanmış pastamız kutlama töreniyle kesilmiştir.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri Melek BÜBER ve Nil POYRAZLI tarafından öğretmen ve öğrencilere "Atatürk ve Cumhuriyet" temalı konferans verilmiş, öğrencilere sinevizyon gösterisi yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından Cumhuriyetimiz'in 100. Yılı kutlamaları dolayısıyla "Atatürk ve Cumhuriyet" konulu fotoğraf sergisi yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğretmenleri Esra KÜÇÜKYILMAZ ve Melda CEYLAN ile öğrencileri, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yıldönümü'nde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesi'ne 24 Ekim Salı Günü ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Haydar FİLİZ rehberliğinde gerçekleştirilen ziyarette öğretmen ve öğrencilerimiz  gözlemleyerek bilgi sahibi olmuşlardır.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümü'nde okulumuz Grafik ve Fotoğrafçılık Alanı'nın hazırladığı Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi; Coğrafya Öğretmenimiz Güven GÜVEN, Gençliğin Atatürk'e cevabını Grafik ve Fotoğrafçılık Alanı öğrencilerimiz seslendirmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimiz'in kuruluşunun 100. Yılı Kutlama Programı 23 Ekim Pazartesi Günü sabah ve öğleden sonra yapılan iki programla başladı. Bir hafta sürecek programımız için etkinliğimizde; günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma ve "Bugün" isimli şiirin okunmasının ardından, okulumuz koro grubu ve  halk oyunları ekibinin gösteriyle programımız sona erdi.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri; Cumhuriyet'in Kuruluşu'nun 100. Yıldönümü haftasında, Eskişehir'i ziyaret etmişlerdir. Okul Müdür Yardımcısı Cevat GÜMÜŞ kafile başkanlığında gerçekliştirilen gezimizde öğrenciler; Eskişehir'e ait tarihi, kültürel, sanatsal, sosyal ve bilimsel alanları gözlemlemişlerdir.

Ekm

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Kapsamında, Çocuk Hakları İl Komitesi üyesi çocuklarımız tarafından okulumuz öğrencilerine "Çocuk Hakları Tanıtımı ve Dünya Kız Çocuklaının" anlamına yönelik eğitim verilmiştir.

Nis

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 29-30 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirdiği eTwinning çevirimiçi çalıştayı sonrasında, okulumuz  ve  Gönen MTAL'in  kurucusu olduğu " Farkımın Farkındayım" adlı projemiz Türkiye geneli dokuz okul ortaklığı ile yürütülecektir.

Kuruculuğunu okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni  Esra KÜÇÜKYILMAZ' ın yaptığı,  Farkımın Farkındayım projesi Şubat ayı içinde etkinliklerine başlayacaktır. Bu projeye okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni tuba CENGİZ IŞIK HOCAMIZDA ortak olarak katılım sağlamıştır. Proje öğrencilerin;  iletişim becerilerini geliştirmek, mesleki alanda bilgi ve becerilerini arttırmak,Teknoloji bilgi ve becerilerini geliştirmelerini sağlamak, akran öğrenimlerinin aktifleştirilmesini desteklemek, problem becerilerinin geliştirilmesini sağlamak için planlanmış bir projedir. Öğrenciler kendi öğrenme ortamlarında ve farklı öğrenme ortamlarında bilgi ve becerilerini ortaya koyarak yapabildiklerinin farkına varacaktır. Öğrencilerde özgüven, özdenetim, alan yeterliklerini kazanma ve disiplinlerarası çalışmayı gösterip destekleyecektir.

8 Mart Kadınlar Günü Videomuz